Počet záznamů: 1  

Examen Ordinandorvm. In Qvo Qvidqvid Ad Clericorum institutionem pertinere videtur, summa breuitate digesstum est

  1. Examen Ordinandorvm. In Qvo Qvidqvid Ad Clericorum institutionem pertinere videtur, summa breuitate digesstum est

    kniha


    Dilingae : Excudebat Ioannes Mayer, 1587 - [18], 605 s. ; 8°
      Ferus, Johann, - Jiná role - Autor   Witzel, Georg, - Autor   Bonfigli, Niccolo, - Jiná role   Mayer, Johann, - Tiskař
    SignaturaPR 18
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněPR 18   

    Údaje o názvuExamen Ordinandorvm. In Qvo Qvidqvid Ad Clericorum institutionem pertinere videtur, summa breuitate digesstum est / Auctoribus R.D. Ioan. Fero, Ioan. Olthusio, ac Georgio Wicelio ; Per F. Nicolavm Avrificvm ... coadunatum, Et locupletatum, ... Nouissime vero per eundem summa diligentia recognitum, & castigatum. ... ; Cvm Dvplici Indice
    Variantní názvyExamen Ordinandorum
    Vyd.údajeDilingae : Excudebat Ioannes Mayer, 1587
    Fyz.popis[18], 605 s. ; 8°
    PoznámkyRok vydání římskými číslicemi: M.D.LXXXVII. Na titl. s. ozd.; iniciály s ornament. a figurál. pozadím, dřevořezy v textu, viněty, marginálie, ozdůbky, kustody
    Historie vlastnictvíProv.: P. Georg. Franc. Grassius K. [?] 1681
    Pozn.o vazběVazba z barvené teletiny, bordura s dvoulinkou se styl. liliemi v zorích, ve středu zrcadel kartuše s Marií a Jezulátkem, ozd. na hřbetu
    Dal.odpovědnost Ferus, Johann, 1494-1554 (Jiná role)
    Olthusius, Johann (Autor)
    Witzel, Georg, 1501-1573 (Autor)
    Bonfigli, Niccolo, asi 1529-asi 1603 (Jiná role)
    Mayer, Johann, 1576-1614 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100022013
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.