Počet záznamů: 1
Výroba másla
Kratochvíl, Lubomír, 1927-1997 - Autor
Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1974 - 268 s. : il.
Redakce potravinářské literatury
Vedlich, Miloslav, - Jiná roleSignatura C 92.036 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Výroba másla Záhlaví-jméno Kratochvíl, Lubomír, 1927-1997 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1974 Fyz.popis 268 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000457129 Edice Redakce potravinářské literatury Dal.odpovědnost Vedlich, Miloslav, 1913- (Jiná role)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Publikace shrnuje moderní teoretické a praktické poznatky o kontinuální výrobě másla u nás i v zahraničí. Uvádí požadavky na složení mléka a mléčného tuku z hlediska výroby másla a popisuje výrobu a ošetřování smetany.Rozebírá také příčiny vad másla, jejich odstraňování a kontrolní analytické metody, jichž se používá při výrobě a hodnocení jakosti smetany a másla. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1