Počet záznamů: 1  

Testing methods in food microbiology

  1. SYSm0294511
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20100520230130.8
    007
      
    ta
    008
      
    030318s1984----ne------------------eng--
    020
      
    $a 0-444-99648-6
    020
      
    $a 0-444-41688-9 (soubor)
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    100
    1-
    $a Kiss, István, $d 1923-1990 $7 mzk2015882171 $4 aut
    245
    10
    $a Testing methods in food microbiology / $c edited by István Kiss ; [translated by E. Farkas ; English text revised by K. Vas ; contributors, J. Farkas ... et al.]
    260
      
    $a Amsterdam ; $a New York : $b Elsevier, $c 1984
    300
      
    $a 447 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Developments in food science ; $v 6
    650
    -7
    $a potravinářská mikrobiologie $7 ph115835 $2 czenas
    830
    -0
    $a Developments in food science ; $v 6
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.