Počet záznamů: 1
Technology and biochemistry of wine
Farkaš, Ján, 1923-1999 - Autor
New York : Gordon and Breach Science Publishers : SNTL - Publishers of technical literature, 1988 - viii, 387 s.
ISBN 2-88124-070-4 (set), ISBN 2-88124-068-2 (v. 1)
vinařstvíSignatura C 258.083/1 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technology and biochemistry of wine. Volume 1 / Ján Farkaš Záhlaví-jméno Farkaš, Ján, 1923-1999 (Autor) Vyd.údaje New York : Gordon and Breach Science Publishers : SNTL - Publishers of technical literature, 1988 Fyz.popis viii, 387 s. ISBN 2-88124-070-4 (set) 2-88124-068-2 (v. 1) Originál Technológie a biochémie vina Předmět.hesla vinařství Země vyd. Spojené státy americké Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY A complete survey of the science and technology of wine-makingThis book discusses the microbiology and enzymology of wine production, the regulation of fermentation processes and nutritional aspects of wine. Procedures for identifying clouding, improving clarification and obtaining useful by-products also provide wine experts, scientists and students with a practical guide to wine production. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1