Počet záznamů: 1  

Snowboarding, třetí, přepracované vydání

  1. SYSm0263876
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222120912.0
    007
      
    ta
    008
      
    060530s2006----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001573307
    020
      
    $a 80-247-1474-4
    035
      
    $a (OCoLC)85523730
    040
      
    $a OLA001 $b cze
    072
    -7
    $a 796 $x Sport. Hry. Tělesná cvičení $9 20 $2 Konspekt
    080
      
    $a 796.9 $2 MRF
    100
    1-
    $a Binter, Lukáš, $d 1977- $7 xx0009860 $4 aut
    245
    10
    $a Snowboarding, třetí, přepracované vydání : $b vybavení, technika jízdy, freestyle / $c Lukáš Binter a kolektiv
    250
      
    $a 3., přeprac. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2006
    300
      
    $a 131 s., [8] s. obr. příl. : $b il. (některé barev.) ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Sport
    500
      
    $a Terminologický slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Již třetí přepracované vydání našeho nejúspěšnějšího sportovního knižního titulu je doplněno o novou techniku alpské jízdy, která je přizpůsobena freestylovým snowboardům a jako první kniha přináší informace o snowkitingu, neboli o ježdění na snowboardu za padákem, či plachtou. Autoři, úspěšní snowboardoví závodníci a instruktoři, pojímají snowboarding jako životní styl a především jako sport pro volný čas. Hlavní část knihy věnují technikám alpské jízdy i freestylu, poradí vám s výběrem vhodného "prknaa" i ostatního sportovního vybavení a přinášejí nejnovější poznatky ze snowboardového světa. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024714745 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    -7
    $a snowboarding $7 ph125732 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    830
    -0
    $a Sport (Grada)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.