Počet záznamů: 1  

Kuchařská technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Řešátko, Jaroslav - Autor
    3., upr. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 283 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7032-014-1
      Jirsa, Václav, - Fotograf   Nodl, Ladislav, - Autor
     kuchařství  jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 277.199
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kuchařská technologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 277.199   

    Údaje o názvuKuchařská technologie / Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl ; fot. Václav Jirsa
    Záhlaví-jméno Řešátko, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydání3., upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1993 (Brno : Print)
    Fyz.popis283 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7032-014-1
    Číslo nár. bibl.cnb000077743
    PoznámkyVazba Romana Rotterová
    Dal.odpovědnost Jirsa, Václav, 1938- (Fotograf)
    Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Autor)
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařská technologie
    Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.