Počet záznamů: 1
Flambování a dochucování pokrmů
SYS m0081877 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108102121.1 007 ta 008 760000s1976----xr------------------cze-- 015 $a cnb000472641 035 $a (OCoLC)42115815 040 $a ABA001 $b cze 080 $a 641/642 $2 MRF 100 1-
$a Srkala, Antonín $7 jk01120773 $4 aut 245 10
$a Flambování a dochucování pokrmů 250 $a 2. vyd. 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1976 300 $a 77 s. : $b il. 520 3-
$a Přináší rady jak upravit a dokončovat pokrmy u stolu hosta. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42115815&nbn=cnb000472641 $2 NKP 650 -7
$a vaření $7 ph126998 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0934ff20-0fcc-11e3-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1