Počet záznamů: 1  

Rýže

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dusy, Tanja - Autor
    Vydání první - 214 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-242-9233-5
    Esence
      Kintrup, Martin, - Autor   El Bournová, Marta - Překladatel
     rýžová jídla  rýže
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaB 61.204
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rýže
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.204   

    Unifikovaný název Reis. Česky
    Údaje o názvuRýže : recepty z celého světa / Tanja Dusyová, Martin Kintrup ; z německého originálu Reis ... přeložila Marta El Bournová
    Záhlaví-jméno Dusy, Tanja (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2023
    Fyz.popis214 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-242-9233-5
    Číslo nár. bibl.cnb003521589
    Edice Esence (Euromedia Group)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Kintrup, Martin, 1977- (Autor)
    El Bournová, Marta (Překladatel)
    Předmět.hesla rýžová jídla * rýže
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:633.18 , 633.18 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Rýže
    Rýži má rád celý svět. Rýže je mnohem víc než jen příloha. Je zdravá, neobsahuje lepek a s více než 800 odrůdami je nejdůležitější a nejvšestrannější základní potravinou na světě. Rýžová zrnka mohou být červená, bílá, černá, sypká či lepivá, kulatá i dlouhá, každé je jiné a každý druh má předpoklady být superstar. Od Číny přes Indii, Afriku a Evropu až po Ameriku – autoři se při hledání těch nejlepších odrůd rýže, způsobů vaření a receptů nechali na cestě světem inspirovat jak klasikou, tak i tajnými tipy z pouličního občerstvení. Výsledek: více než 80 vydatných slaných a sladkých rýžových pokrmů, ozdobených vzrušujícími cestovatelskými příběhy s chutí rýže a praktickými kuchařskými poznatky. Pro jakoukoliv úpravu rýže – z pánve nebo v misce, rolovanou nebo dušenou, v podobě rizota nebo jako sladké mlsání – nabízíme kapitoly obsahující moderní a kreativní recepty na jednoduchou přípravu pokrmů ze snadno dostupných surovin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.