Počet záznamů: 1
Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003
SYS 1138918 LBL 00000nam^a22^^^^^^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20240109103202.9 008 030926s2003----xr-----e------000-0-cze-- 015 $a cnb001254363 020 $a 80-7283-118-6 $q (brož.) 040 $a ABA001 $b cze 041 1-
$a cze $a eng $h cze 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 663 $2 MRF 080 $a 663/664-021.465 $2 MRF 080 $a 006.83 $2 MRF 080 $a 663/664 $2 MRF 080 $a (083) $2 MRF 080 $a (0.072) $2 MRF 100 1-
$a Hrudka, Otakar, $d 1948- $7 mzk2003191908 $4 aut 245 10
$a Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : $b směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / $c vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich 246 33
$a Směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu 260 $a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2003 300 $a 70 s. ; $c 30 cm 490 1-
$a Aktuálně o ISO 9000:2000 500 $a Souběžný anglický text 504 $a Obsahuje bibliografii 521 $a Příručka pro pracovníky potravinářských a nápojových firem, pedagogy a studenty odborných škol 650 07
$a průmysl nápojů $7 ph182414 $2 czenas 650 07
$a kvalita potravin $7 ph135653 $2 czenas 650 07
$a ISO 9000 (normy jakosti) $7 ph187633 $2 czenas 650 07
$a potravinářský průmysl $7 ph115837 $2 czenas 655 -7
$a komentovaná vydání $7 fd132577 $2 czenas 655 -7
$a normy $7 fd131861 $2 czenas 700 1-
$a Voldřich, Michal, $d 1962-2013 $7 jn20001005441 $4 aut 700 1-
$a Jechová, Marie, $d 1946- $4 aut 787 0-
$t ČSN ISO 15161:2003 830 -0
$a Aktuálně o ISO 9000:2000 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:15113a80-c6bf-11e2-b6da-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1