Počet záznamů: 1  

Indická hostina


  1.  Singh, Bindu - Autor
    Pardubice : Filip Trend, 2002 - [180] s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 80-86282-22-8
     indická jídla
     kuchařské recepty
    Indická hostina
    Údaje o názvuIndická hostina : sedm snadných kroků při přípravě indické kuchyně : 148 vybraných receptů indické kuchyně / [Bindu Singh]
    Záhlaví-jméno Singh, Bindu (Autor)
    Vyd.údajePardubice : Filip Trend, 2002
    Fyz.popis[180] s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN80-86282-22-8
    Číslo nár. bibl.cnb001201505
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyPřeloženo
    Předmět.hesla indická jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(540) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Indická hostina
    Kuchařka obsahuje jídla z tradiční indické kuchyně ze všech částí země a seznamuje s praktickým používáním vzácného koření i s účinky jednotlivých ingrediencí.Příprava jednotlivých jídel je rozdělena do sedmi stupňů neboli pravidel správného složení a vyváženosti chutí i vůní. Souběžně je uveden přehled surovin a indický i český název pokrmu. Úvodní část obsahuje přehled pochutin a koření včetně upozornění na kulturu indického stolování. Recepty jsou řazeny podle hlavní suroviny (kuřecí maso, ryby, jehněčí maso) a druhu jídel (vegetariánská jídla, přílohy, polévky, saláty, slané zákusky a moučníky). Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.