Počet záznamů: 1  

Metody průzkumu historických materiálů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kopecká, Ivana, 1955- - Autor
    První vydání - 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-2240-0, ISBN 978-80-7037-314-9
      Svobodová, Eva - Autor
     restaurátorský průzkum  organická analýza  anorganická analýza  analytická chemie
     příručky
    SignaturaC 389.513
    Umístění 7.02 - Umělecké techniky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 389.513   

    Údaje o názvuMetody průzkumu historických materiálů / Ivana Kopecká, Eva Svobodová
    Záhlaví-jméno Kopecká, Ivana, 1955- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2019
    Fyz.popis95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-2240-0
    978-80-7037-314-9
    Číslo nár. bibl.cnb003118593
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Svobodová, Eva (Autor)
    Předmět.hesla restaurátorský průzkum * organická analýza * anorganická analýza * analytická chemie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT 543 , 7.025.3/.4:001.891.5 , 543-63 , 543.62 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru7.02 - Umělecké techniky
    Druh dok.KNIHY
    Osobní jménoBoileau, Nicolas, 1636-1711
    Metody průzkumu historických materiálů
    Metody průzkumu historických materiálů
    Publikace je určena především restaurátorům, kurátorům sbírek nebo historikům umění. Tedy těm, kteří nemají speciální přírodovědné znalosti, ale přicházejí do styku s materiálovými průzkumy uměleckých děl a často je také sami zadávají. Měla by jim pomoci orientovat se ve výsledcích a závěrech chemických analýz. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.