Počet záznamů: 1  

Kniha optických klamů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rüschemeyer, Georg, 1970- - Autor
    207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
    ISBN 978-80-7390-820-1
    Knihy Omega
      Doležalová, Klára - Překladatel
     vizuální vnímání  zrakové klamy
     populárně-naučné publikace  obrazové publikace
    SignaturaC 376.264
    Umístění 159.93 - City. Smyslové vnímání
    Kniha optických klamů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 376.264   

    Uniform title New book of optical illusions. Česky
    Title statementKniha optických klamů / Georg Rüschemeyer ; z anglického originálu New book of optical illusions přeložila Klára Doležalová
    Main entry-name Rüschemeyer, Georg, 1970- (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský, s.r.o., 2017
    Phys.des.207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
    ISBN978-80-7390-820-1
    National bibl. num.cnb002964598
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    Another responsib. Doležalová, Klára (Translator)
    Subj. Headings vizuální vnímání * zrakové klamy
    Form, Genre populárně-naučné publikace * obrazové publikace
    Conspect159.93/.94 - Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle
    UDC 159.931 , 159.937.3 , (0.062) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru159.93 - City. Smyslové vnímání
    Document kindBOOKS
    Kniha optických klamů
    Kolekce 150 nejvýznamnějších optických klamů, které jsou seřazeny do 33 kapitol podle vizuálních efektů. Optická iluze má dva prvky. Jeden je vnímání toho, co vidíte. Může se jednat o spojování čar, pohyblivé tvary nebo zdánlivě nestejné velikosti. Druhým prvkem je vědecké vysvětlení nebo neuronální základ iluze. A zde vám pomůže Kniha optických klamů, která se zabývá druhým prvkem: vědeckým vysvětlením klamu. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.