Počet záznamů: 1
Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu
Sázavský, Václav František, 1896-1974 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 211 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
potravinářský průmysl odpařování
příručkySignatura C 47.605 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu / Václav Sázavský Záhlaví-jméno Sázavský, Václav František, 1896-1974 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 1) Fyz.popis 211 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000442212 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky Přehl. lit.. S obr. v textu. Obálka a vazba: Karel Wick. 1112 výt. Předmět.hesla potravinářský průmysl * odpařování Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 536.423.1 , 66.048.5 , 663/664 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje nejen automatizaci provozů, ale i možnostem rekonstrukce starších zařízení. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1