Počet záznamů: 1  

Krájím, krájíš, krájíme

  1. SYS0615435
    LBL
      
    01635nam-a2200445-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20180407012658.9
    007
      
    ta
    008
      
    151216s2015----xr-a---g-f----001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002756857
    020
      
    $a 978-80-247-5276-1 $q (brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)939572408
    040
      
    $a ULG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 641.512 $2 MRF
    080
      
    $a 672.712/.713 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (084.11) $2 MRF
    100
    1-
    $a Weinstein, Norman $7 mzk2015896794 $4 aut
    240
    10
    $a Mastering knife skills. $l Česky
    245
    10
    $a Krájím, krájíš, krájíme... : $b nůž v kuchyni a jak na to / $c Norman Weinstein ; fotografie: Mark Thomas ; překlad: Jan Podzimek
    250
      
    $a 1. české vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2015
    300
      
    $a 223 stran : $b barevné ilustrace, fotografie ; $c 23 x 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny?
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    520
    3-
    $a Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024752761 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a kuchařství $7 ph115027 $2 czenas
    650
    07
    $a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas
    650
    07
    $a krájení $7 ph849325 $2 czenas
    650
    07
    $a nože $7 ph115469 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a obrazové publikace $7 fd132947 $2 czenas
    700
    1-
    $a Thomas, Mark $4 pht
    700
    1-
    $a Podzimek, Jan, $d 1984- $7 xx0157864 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.