Počet záznamů: 1
SYS 0589957 LBL 01293cam-a2200361-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240526211502.7 007 ta 008 150724s2015----xr-a---e-f----001-0-cze-d 015 $a cnb002661974 020 $a 978-80-249-2735-0 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)920661711 040 $a ULG001 $b cze $d CBA001 $e rda 041 1-
$a cze $h eng 043 $a e-fr--- 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (44) $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 100 1-
$a Roux, Michel, $d 1941- $7 xx0196056 $4 aut 240 10
$a Essence of French cooking. $l Česky 245 10
$a Vůně francouzské kuchyně / $c Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková 250 $a Vydání první 264 -1
$a Praha : $b Ikar, $c 2015 300 $a 271 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 29 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Terminologický slovník 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024927350 $2 Web obalkyknih.cz 650 -7
$a kuchařství $z Francie $7 ph115027 $2 czenas 650 07
$a francouzská jídla $7 ph114588 $2 czenas 650 07
$a příprava jídel $7 ph634637 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Linder, Lisa $7 jo2012723909 $4 pht 700 1-
$a Rákosníková, Jitka $7 pna2006337954 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1