Počet záznamů: 1
Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků
1. vyd. - Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 - 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.)
Sampels, Sabine, - Autor
ryby rybí maso zpracování živočišných produktů kvalita potravin rybí jídla
kolektivní monografieSignatura C 357.501 Umístění Údaje o názvu Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.] Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 Fyz.popis 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002590761 Poznámky 500 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Jazyková pozn. České a anglické resumé Dal.odpovědnost Sampels, Sabine, 1975- (Autor)
Předmět.hesla ryby * rybí maso * zpracování živočišných produktů * kvalita potravin * rybí jídla Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 639.2/.6 - Rybářství MDT 639.21/.22 , 637.56 , 637.03 , 663/664-021.465 , 641.55:637.56 , (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1