Počet záznamů: 1
Dostálová, Jana, 1943- - Autor
1. vyd. - Praha : Forsapi, [2008?] - 53 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.)
Stručné informace pro pacienty ;
potraviny potravinářská technologie kuchařství
informační publikaceSignatura C 349.557 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová Záhlaví-jméno Dostálová, Jana, 1943- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Forsapi, [2008?] Fyz.popis 53 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001821384 Edice Stručné informace pro pacienty ; 2 Poznámky Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Předmět.hesla potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty Forma, žánr informační publikace Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 663/664 , 613.26/.29 , 641/642 , 614 , (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/200810/contents/nkc20081821384_1.pdf Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1