Počet záznamů: 1  

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dostálová, Jana, 1943- - Autor
    1. vyd. - Praha : Forsapi, [2008?] - 53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.)
    Stručné informace pro pacienty ;
     potraviny  potravinářská technologie  kuchařství
     informační publikace
    SignaturaC 349.557
    Umístění 664 - Potravinářství
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.557   

    Údaje o názvuCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
    Záhlaví-jméno Dostálová, Jana, 1943- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Forsapi, [2008?]
    Fyz.popis53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-8-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001821384
    Edice Stručné informace pro pacienty ; 2
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Terminologický slovník
    Předmět.hesla potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 663/664 , 613.26/.29 , 641/642 , 614 , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200810/contents/nkc20081821384_1.pdf
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
    Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.