Počet záznamů: 1  

Jak chutná bolest

  1. SYS0000673
    LBL
      
    01154cam-a2200349-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231228104819.5
    007
      
    ta
    008
      
    040714s2004----xr-acf-e------000-1acze--
    015
      
    $a cnb001413578
    020
      
    $a 80-86718-38-7 (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)85117275
    040
      
    $a ULG001 $b cze $d ABA001 $d CBA001
    043
      
    $a e-xr---
    045
      
    $a x6y0
    072
    -7
    $a 78.07 $x Hudebníci, skladatelé a jiná hudební povolání $2 Konspekt $9 9
    072
    -7
    $a 929 $x Biografie $2 Konspekt $9 8
    080
      
    $a 929 $2 MRF
    080
      
    $a 78.071.1/.2 $2 MRF
    080
      
    $a (437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (092) $2 MRF
    100
    1-
    $a Pachman, Richard, $d 1966- $7 jx20031130071 $4 aut
    245
    10
    $a Jak chutná bolest / $c Richard Pachman
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Formát, $c 2004
    300
      
    $a 127 s., [16] s. obr. příl. : $b il., portréty (převážně barev.) ; $c 22 cm
    520
    3-
    $a Po požití louhu místo Dobré vody nastal Richardu Pachmanovi boj o život. Ve své knize podrobně popisuje okolnosti úrazu, několik hospitalizací a s nimi spojené pozitivní i negativní zkušenosti s lékaři i terapiemi, složité lékařské zákroky, bolest i následky. Svým pozitivním přístupem k životu a ke všem těmto nelehkým zkušenostem se obrací k lidem, kteří musí řešit podobnou životní situaci. Právě pro ty může být tato kniha velkou pomocí a silnou motivací k uzdravení. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086718385 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    600
    17
    $a Pachman, Richard, $d 1966- $7 jx20031130071 $2 czenas
    650
    07
    $a hudebníci $z Česko $y 20.-21. století $7 ph117204 $2 czenas
    655
    -7
    $a autobiografie $7 fd131855 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.