Počet záznamů: 1  

Testing methods in food microbiology

  1. kniha

    kniha


     Kiss, István, 1923-1990 - Autor
    Budapest : Akadémiai Kiadó, 1984 - 447 s. : il.
    ISBN 963-05-3224-7
     potravinářská mikrobiologie
    SignaturaC 244.568
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 244.568   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTesting methods in food microbiology / edited by István Kiss ; [translated by E. Farkas]
    Záhlaví-jméno Kiss, István, 1923-1990 (Autor)
    Vyd.údajeBudapest : Akadémiai Kiadó, 1984
    Fyz.popis447 s. : il.
    ISBN963-05-3224-7
    OriginálMikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie
    Země vyd.Maďarsko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.