Počet záznamů: 1  

Jemná keramika

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rath, Jindřich - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988 - 385 s. : obr., fot., tb., grafy, schémata ; 21 cm
      Pospíšil, Zdeněk, - Other
     keramika  měření
     příručky
    Call numberC 255.522
    Umístění
    Jemná keramika
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 255.522   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementJemná keramika : metodika měření a zkoušek / Jindřich Rath, Zdeněk Pospíšil... [aj.] ; Graf. úprava Ivona Malinová
    Main entry-name Rath, Jindřich (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988
    Phys.des.385 s. : obr., fot., tb., grafy, schémata ; 21 cm
    National bibl. num.cnb000033647
    Another responsib. Pospíšil, Zdeněk, 1924-1987 (Other)
    Subj. Headings keramika * měření * zkoušení
    Form, Genre příručky
    UDC 666.3 , 666.5
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Jemná keramika
    Tento svazek vychází jako druhý v edici Jemná keramika. Pojednává souborně o měřicích metodách a zkouškách v tomto oboru, postupuje od zkoušek surovin pro výrobu keramiky až ke zkouškám hotových výrobků. Popsány jsou též metody pro výrobní kontrolu i exaktní metody laboratorní a výzkumné, včetně metod nejnovějších. Zvláštní pozornost je věnována měření a zkouškám, které jsou specifické pro některé směry keramického výzkumu. V závěru je stať seznamující se statistickým zpracováním naměřených výsledků. Kniha je určena všem pracovníkům průmyslu jemné keramiky, zejména technikům a konstruktérům. Je vhodná i jako pomůcka pro studenty odborných a vysokých škol se zaměřením na studium silikátů. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.