Počet záznamů: 1
100 a 1 specialit z masa
Kosek, Oldřich - Autor
1. vyd. - V Praze : Merkur, 1979 - 127 s.
maso vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 223.032 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu 100 a 1 specialit z masa Záhlaví-jméno Kosek, Oldřich (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje V Praze : Merkur, 1979 Fyz.popis 127 s. Číslo nár. bibl. cnb000300718 Poznámky Foto na obálce Olga Davidová. - Obálka Zdeněk Šebesta Předmět.hesla maso * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1