Počet záznamů: 1
Italská kuchyně
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-372-7
Jak na to
Lang, Coco, - Fotograf Pour, Jiří - Překladatel
italská jídla
kuchařské receptySignatura C 420.140 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Záhlaví-název Italienische Klassiker. Česky Údaje o názvu Italská kuchyně : nejoblíbenější recepty / fotografie: Coco Lang a další Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2024 Fyz.popis 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-372-7 Kč 199.00 Číslo nár. bibl. cnb003603978 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Z němčiny přeložil Jiří Pour. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Lang, Coco, 1974- (Fotograf)
Pour, Jiří (Překladatel)
Předmět.hesla italská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=131.1) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou. Podstatné je používat kvalitní suroviny, zdůraznit a podtrhnout jejich chuť, ale nepozměnit ji. Ostatně – Itálie, to nejsou jen těstoviny a pizza: V této kuchařce najdete recepty na nejoblíbenější klasické pokrmy zvučných názvů: caprese, melanzane alla parmigiana, špagety carbonara, piccata alla milanese, saltimbocca, vitello tonnato, pannacotta nebo tiramisu a mnohé další. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1