Počet záznamů: 1
Destilace - jak na to
Hyde, Aaron - Autor
223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-276-0743-3
Březáková, Hana, - Překladatel Hálek, David, - Překladatel Koubek, Jan - Překladatel Pavlová, Zuzana, - Překladatel
pálenky palírenství výroba alkoholických nápojů
příručkySignatura C 416.535 Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Unifikovaný název How to distill. Česky Údaje o názvu Destilace - jak na to : od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání / Aaron Hyde ; z anglického originálu How to distill ... přeložili Hana Březáková, David Hálek, Jan Koubek a Zuzana Pavlová Záhlaví-jméno Hyde, Aaron (Autor) Nakladatel V Praze : Slovart, 2023 Fyz.popis 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-276-0743-3 Číslo nár. bibl. cnb003545697 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Březáková, Hana, 1961- (Překladatel)
Hálek, David, 1991- (Překladatel)
Koubek, Jan (Překladatel)
Pavlová, Zuzana, 1978- (Překladatel)
Předmět.hesla pálenky * palírenství * výroba alkoholických nápojů Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.551.5 , 641.87:663.52 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Druh dok. KNIHY Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů. Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1