Počet záznamů: 1  

Česká republika

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sváček, Libor, 1967- - Fotograf
    Vydání 1. - 143 stran : barevné ilustrace ; 12 x 14 cm
    ISBN 978-80-7339-360-1
      Dvořák, Pavel - Autor   Belcher, Bryce, - Překladatel   Mrázová, Jana - Překladatel   Dvořák-Nemansky, Eva - Překladatel   Stuchlik, Antje - Překladatel
     architektonické památky  přírodní zajímavosti
     Česko
     fotografické publikace
    SignaturaC 411.999
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 411.999 P   

    Údaje o názvuČeská republika : to nejlepší z Čech, Moravy a Slezska = the best of Bohemia, Moravia, and Silesia = das Beste aus Böhmen, Mähren und Schlesien / Libor Sváček ; texty: Pavel Dvořák ; překlady anglicky: Bryce Belcher, německy: Skřivánek s.r.o. - Jana Mrázová (Eva Dvořák-Nemansky, Antje Stuchlik)
    Část názvuTo nejlepší z Čech, Moravy a Slezska
    Best of Bohemia, Moravia, and Silesia
    Beste aus Böhmen, Mähren und Schlesien
    Záhlaví-jméno Sváček, Libor, 1967- (Fotograf)
    Údaje o vydáníVydání 1.
    NakladatelČeský Krumlov : MCU, 2022
    Fyz.popis143 stran : barevné ilustrace ; 12 x 14 cm
    ISBN978-80-7339-360-1
    Číslo nár. bibl.cnb003494698
    Jazyková pozn.Souběžný anglický a německý text
    Dal.odpovědnost Dvořák, Pavel (Autor)
    Belcher, Bryce, 1966- (Překladatel)
    Mrázová, Jana (Překladatel)
    Dvořák-Nemansky, Eva (Překladatel)
    Stuchlik, Antje (Překladatel)
    Dal.odpovědnost Skřivánek (firma) (Překladatel)
    Předmět.hesla architektonické památky - Česko * přírodní zajímavosti - Česko * Česko - reálie
    Forma, žánr fotografické publikace
    Konspekt913(437) - Geografie Česka a Slovenska, reálie, cestování
    MDT 72:904 , 502.2:338.483.11 , 913(437.3) , (437.3) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina ; němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.