Počet záznamů: 1  

Japonská kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jahnke, Beate Mari, 1968- - Autor
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-333-8
    Jak na to
      Hoersch, Julia, - Fotograf   Steidlová, Dagmar, - Překladatel
     japonská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 409.959
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Japonská kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.959   

    Unifikovaný název Japan. Česky
    Údaje o názvuJaponská kuchyně / Beate Mari Jahnke ; fotografie: Julia Hoersch, Auen60 Photography ; překlad Dagmar Steidlová
    Záhlaví-jméno Jahnke, Beate Mari, 1968- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2022
    Fyz.popis62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-333-8
    Číslo nár. bibl.cnb003464604
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Hoersch, Julia, 1962- (Fotograf)
    Steidlová, Dagmar, 1959- (Překladatel)
    Dal.odpovědnost Auen60 Photography (fotografické studio) (Fotograf)
    Předmět.hesla japonská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=521) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Japonská kuchyně
    Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat. Příprava je popsána krok za krokem. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.