Počet záznamů: 1
Jahnke, Beate Mari, 1968- - Autor
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-333-8
Jak na to
Hoersch, Julia, - Fotograf Steidlová, Dagmar, - Překladatel
japonská jídla
kuchařské receptySignatura C 409.959 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Unifikovaný název Japan. Česky Údaje o názvu Japonská kuchyně / Beate Mari Jahnke ; fotografie: Julia Hoersch, Auen60 Photography ; překlad Dagmar Steidlová Záhlaví-jméno Jahnke, Beate Mari, 1968- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2022 Fyz.popis 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-333-8 Číslo nár. bibl. cnb003464604 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Hoersch, Julia, 1962- (Fotograf)
Steidlová, Dagmar, 1959- (Překladatel)
Dal.odpovědnost Auen60 Photography (fotografické studio) (Fotograf)
Předmět.hesla japonská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=521) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Druh dok. KNIHY Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat. Příprava je popsána krok za krokem. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1