Počet záznamů: 1
Kuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů
Černá, Růžena, 1867-1957 - Autor
Praha : Prometheus, 1936 - 215 s. ; 8°Údaje o názvu Kuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů : [co dnes? : 1300 předpisů nových, dobrých a úsporných jídel] / napsala Růžena Černá ... Záhlaví-jméno Černá, Růžena, 1867-1957 (Autor) Vyd.údaje Praha : Prometheus, 1936 Fyz.popis 215 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000743262 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1