Počet záznamů: 1
Receptury studených pokrmů
SYS 1031743 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222105646.0 008 970410s1976----xr------------------cze-d 015 $a cnb000471695 040 $a ABA001 $b cze $c KLG001 $d ABA001 080 $a 641.5(083.12) $2 undef 100 1-
$a Krupička, Jiří, $d 1920-1996 $7 mzk2004231157 $4 edt 245 10
$a Receptury studených pokrmů / $c Soubor zprac. Jiří Krupička, František Zvolský a Miroslav Černý 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1976 $f (ST 3) 300 $a 561, [2] s. ; $c 8° 500 $a 20000 výt. 500 $a Pozn. 500 $a S tb. v textu 500 $a Seznam receptur 500 $a Vazba: Zuzana Kovářová 520 3-
$a Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)3237914&nbn=cnb000471695 $2 Národní knihovna ČR 700 1-
$a Černý, Miroslav, $d 1965- $7 jn19981002645 $4 edt 700 1-
$a Zvolský, František $4 edt 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:9a043290-dc67-11ea-87fa-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1