Počet záznamů: 1
Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení
Michl, František, 1856-1920 - Autor
52, 1 stran ; 16°
Malá knihovna Epochy ;
potraviny potravinářský průmyslUmístění Údaje o názvu Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení : pro obchodníky, živnostníky a rolníky, jakož i pro dozorčí zřízence tržní a zdravotní, zvláště však pro hospodyně a kuchařky / napsal Frant. Michl Záhlaví-jméno Michl, František, 1856-1920 (Autor) Nakladatel Praha : E. Weinfurter, 1906 Fyz.popis 52, 1 stran ; 16° Číslo nár. bibl. cnb000641896 Edice Malá knihovna (Epocha) Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Historie vlastnictví Na patitulu titulní strany kulaté razítko Knihovna vysokých škol technických v Praze. Pod razítkem tužkou napsáno MŠVU, 17.2.1950 Pozn.o vazbě Původní vazba v papírových deskách byla dána do pevných desek Předmět.hesla potraviny * potravinářský průmysl Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 612.392/.398 , 613.26/.29 , 663/664 , 664 , 612.392 , 614.31 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1