Počet záznamů: 1
SYS 0821365 LBL 01251nam-a2200385-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200426165308.1 007 ta 008 181126s2018----xr-a---e------001-0-cze-d 015 $a cnb003059639 020 $a 978-80-7390-755-6 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1089715424 040 $a KLG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.56(=131.1) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Manfredi, Stefano, $d 1954- $7 xx0229827 $4 aut 240 10
$a New pizza. $l Česky 245 10
$a Nová pizza : $b nová éra světově populárního jídla / $c Stefano Manfredi ; překlad Anna Jančíková 264 -1
$a Praha : $b Dobrovský, $c 2018 300 $a 247 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Knihy Omega 500 $a Přeloženo z angličtiny 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073907556 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace 650 07
$a pizzy $7 ph124081 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Jančíková, Anna $4 trl 830 -0
$a Knihy Omega (Dobrovský) 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1