Počet záznamů: 1
Galasso, Eleonora - Autor
304 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-7529-291-9
Loftus, David - Fotograf Moravcová, Stanislava, - Překladatel
gastronomie italská jídla
Řím (Itálie)
črty kuchařské recepty fotografické publikaceSignatura C 372.053 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název As the Romans do. Česky Údaje o názvu Jak chutná dolce vita : klasické i moderní recepty z Říma / Eleonora Galassová ; fotografie David Loftus Záhlaví-jméno Galasso, Eleonora (Autor) Nakladatel [Praha] : Slovart, [2017] Copyright ©2017 Fyz.popis 304 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-7529-291-9 Číslo nár. bibl. cnb002885735 Poznámky Překlad z angličtiny Stanislava Moravcová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Loftus, David (Fotograf)
Moravcová, Stanislava, 1976- (Překladatel)
Předmět.hesla gastronomie - Itálie * italská jídla * Řím (Itálie) Forma, žánr črty * kuchařské recepty * fotografické publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641.568(450) , (450) , (0:82-4) , (083.12) , (084.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města. Najdete tu recepty pro každou příležitost: od rychlých a poctivých snídaní a živých pokrmů al fresco až po improvizované, ale působivé občerstvení na party pro přátele a romantické večeře. Při listování knihou se bude opravdu těžké rozhodnout, co dřív z autentických římských jídel vyzkoušet: těstoviny zapékané s chřestem, pancettou a sýrem, mozzarellu v kočáře, dorádu v bramborové krustě, ricottovo-kokosové koule, římské pusinky s pomerančovou omáčkou, saltimboccu po římsku, dušeného králíka s hroznovým vínem a olivami. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1