Počet záznamů: 1  

Čtyři roční období na talíři

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sapík, Jaroslav, 1952- - Autor
    189 stran : ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7281-509-8
      Babica, Jiří, - Autor   Siba, Stefan - Fotograf   Bratršovský, Emil, - Fotograf
     jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 369.604
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Čtyři roční období na talíři
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 369.604   

    Údaje o názvuČtyři roční období na talíři / Sapík, Babica ; foto Stefan Siba, Emil Bratršovský
    Variantní názvy4 roční období
    Záhlaví-jméno Sapík, Jaroslav, 1952- (Autor)
    NakladatelPraha : Eminent, [2016]
    Copyright©2016
    Fyz.popis189 stran : ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7281-509-8
    Číslo nár. bibl.cnb002855473
    Dal.odpovědnost Babica, Jiří, 1961- (Autor)
    Siba, Stefan (Fotograf)
    Bratršovský, Emil, 1956- (Fotograf)
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Čtyři roční období na talíři
    Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.