Počet záznamů: 1  

Rafinace třtinové suroviny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Faber, Vilém, 1895-1982 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 131, [1] s. : [3] obr. příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Hartl, Jan - Autor
     třtinovník cukrový
    SignaturaC 43.055
    Umístění
    Rafinace třtinové suroviny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.055   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuRafinace třtinové suroviny : určeno cukrovarnickým prac., strojařům a projektantům i stud. na prům. školách a fak. potrav. technologie VŠCHT / autoři: Vilém Faber, Jan Hartl
    Záhlaví-jméno Faber, Vilém, 1895-1982 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Mír 3)
    Fyz.popis131, [1] s. : [3] obr. příl. ; 8°
    ISBNKčs 6,60
    Číslo nár. bibl.cnb000690234
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1065 výt.. Přehl. lit.
    Dal.odpovědnost Hartl, Jan (Autor)
    Předmět.hesla třtinovník cukrový
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 633.61
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Rafinace třtinové suroviny
    Publikace, u nás poprvé, informuje o cukrové třtině, jejím příjmu, zánosu i afinaci, o vaření cukrovin v třtinové rafinerii, zadinové práci, technologii epurace surového kléru, tlakových filtrech v rafinérské části,výroběaztrátáchpři rafinaci, rozpustnosti sacharózy v přítomnosti invertního cukru, třtinové melase, ztrátách cukrů a jejich sledování i o spotřebě páry na bílý cukr při rafinaci třtinové suroviny. Text doplňují příklady výpočtůběžnýchvpraxi arozbor energetické bilance. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.