Počet záznamů: 1  

Výroba tavených sýrů

  1. kniha

    kniha


     Boháč, Vlastislav, 1921-2014 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 200 s. : il. ; 21 cm
    Řada potravinářské literatury
     tavené sýry  výroba sýrů
     příručky
    SignaturaC 48.827
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 48.827   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVýroba tavených sýrů : [určeno prac. v mlékárenském prům. i žákům prům. školy mlékárenské a posluchačům fak. potrav. technologie na Vys. škole chemickotechnologické] / Vlastislav Boháč
    Záhlaví-jméno Boháč, Vlastislav, 1921-2014 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 1)
    Fyz.popis200 s. : il. ; 21 cm
    ISBNKčs 14,50
    Číslo nár. bibl.cnb000478575
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky800 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla tavené sýry * výroba sýrů
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.3 , 637.358 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Údaje o názvuSu-jok : prstoterapie : pomozte sobě i svým blízkým! / Park Jae Woo [překlad Anděla Kramlová]
    Obálkový názevSu-jok - první pomoc na ruce
    Variantní názvyNázev v tiráži: Su-jok - prstoterapie
    Záhlaví-jméno Park, Jae Woo, 1942-2010 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Eugenika, 2006
    Fyz.popis126 s. : il. ; 18 cm
    ISBN80-89227-39-2
    PoznámkyPřeloženo z ruštiny?
    Dal.odpovědnost Kramlová, Anděla (Překladatel)
    Předmět.hesla Su Jok * alternativní terapie
    Forma, žánr příručky
    Publikace vychází z teoretických základů výroby a podrobně se zabývá vlastním výrobním procesem a úpravou tavených sýrů. Popisuje strojní zařízení i uspořádání kontinuální výrobní linky. Z hlediska kvality je důležité pojednání o vadách, jejich příčinách a odstraňování i o analytických metodách zkoušení surovin a hotových výrobků.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.