Počet záznamů: 1  

Těstoviny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hrušková, Marie, 1949- - Autor
    1. vydání - 19 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-87719-25-1, ISBN 978-80-88019-03-9
    Jak poznáme kvalitu? ; Publikace České technologické platformy pro potraviny
      Hrdina, Pavel, - Autor   Filip, Pavel, - Autor
     těstoviny  potravinářská technologie  kvalita potravin
     informační publikace
    SignaturaC 365.233
    Umístění 664 - Potravinářství
    Těstoviny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 365.233   

    Údaje o názvuTěstoviny / Marie Hrušková, Pavel Hrdina, Pavel Filip
    Záhlaví-jméno Hrušková, Marie, 1949- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015
    Fyz.popis19 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-87719-25-1
    978-80-88019-03-9
    Číslo nár. bibl.cnb002719726
    Edice Jak poznáme kvalitu? ; 10
    Publikace České technologické platformy pro potraviny
    PoznámkyNázev z obálky. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Hrdina, Pavel, 1972- (Autor)
    Filip, Pavel, 1951- (Autor)
    Dal.odpovědnost Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla těstoviny * potravinářská technologie * kvalita potravin
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.69 , 663/664 , 663/664-021.465 , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Těstoviny
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.