Počet záznamů: 1  

Bezlepková a bezmléčná dieta

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kovářů, Dagmar - Autor
    1. vyd. - Brno : CPress, 2013 - 119 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-264-0185-8 (brož.)
      Knápková, Jitka - Autor
     celiakie  bezlepková dieta  bezmléčná dieta  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 352.919
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Bezlepková a bezmléčná dieta
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 352.919   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 352.919 SV   

    Údaje o názvuBezlepková a bezmléčná dieta / Dagmar Kovářů, Jitka Knápková
    Záhlaví-jméno Kovářů, Dagmar (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBrno : CPress, 2013
    Fyz.popis119 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-264-0185-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002479734
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Knápková, Jitka (Autor)
    Předmět.hesla celiakie * bezlepková dieta * bezmléčná dieta * dietní jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 616.341-002-008.6 , 641.563 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Bezlepková a bezmléčná dieta
    Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny, které zakázány a které jsou naopak velmi vhodné? Může mít žena trpící celiakií děti? Budu se moci stravovat mimo domov? Je možné, aby celiakie propukla až v dospělosti? Jaká úprava potravin je v případě bezlepkové diety nejvhodnější? Existuje rozdíl mezi potravinovou alergií a celiakií? Podle čeho poznám bezlepkové nebo bezmléčné potraviny v cizině? Kromě odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek zde naleznete velké množství praktických receptů pro kompletně bezlepkové stravování – pomazánky, polévky, hlavní jídla, přílohy, moučníky, sladká jídla, pečivo, chléb. PhDr. Dagmar Kovářů se nutričnímu poradenství věnuje od roku 1988. V současné době vyučuje obor diplomovaný nutriční terapeut a nutriční asistent. Mgr. Jitka Knápková již od roku 1993 pracuje v oboru dietní sestra, v současnosti působí jako učitelka odborných předmětů. Obě autorky působí na Střední zdravotnické škole a Vyšší odborné škole zdravotnické v Ostravě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.