Počet záznamů: 1
Chemie potravin
Velíšek, Jan, 1946- - Autor
Rozšířené a přeprac. 3. vyd. - Tábor : OSSIS, 2009 - xx, 623 s.
ISBN 978-80-86659-16-9 (2. sv. : brož.), ISBN 978-80-86659-17-6 (soubor)
Hajšlová, Jana, - Autor
potravinářská chemie
učebnice vysokých školSignatura C 337.146/2 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek, Jana Hajšlová Další variantní názvy Chemie potravin 2 Záhlaví-jméno Velíšek, Jan, 1946- (Autor) Údaje o vydání Rozšířené a přeprac. 3. vyd. Vyd.údaje Tábor : OSSIS, 2009 Fyz.popis xx, 623 s. ISBN 978-80-86659-16-9 (2. sv. : brož.) 978-80-86659-17-6 (soubor) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
Předmět.hesla potravinářská chemie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 54 - Chemie. Mineralogické vědy 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:54 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1