Počet záznamů: 1  

Ochrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Brouček, Jan - Autor
    1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 - 50 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7394-095-9
    Metodika pro zemědělskou praxi
      Botto, Ľubomír - Autor   Šoch, Miloslav, - Autor
     skot  prasata  drůbež  chov hospodářských zvířat  životní pohoda zvířat  teplota vzduchu
     metodické příručky
    SignaturaC 332.210
    Umístění
    Ochrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 332.210 P   

    Title statementOchrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám / Jan Brouček, Ľubomír Botto, Miloslav Šoch
    Main entry-name Brouček, Jan (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008
    Phys.des.50 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-095-9
    National bibl. num.cnb001824170
    Edition Metodika pro zemědělskou praxi
    Note"Metodika pro zemědělskou praxi byla vytvořena v rámci řešení Výzkumného záměru MSM 6007665806 Trvale udržitelné způsoby zemědělského hospodaření v podhorských a horských oblastech zaměřené na vytváření souladu mezi jejich produkčním a mimoprodukčním uplatněním"--Rub tit. s.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Botto, Ľubomír (Author)
    Šoch, Miloslav, 1953- (Author)
    Subj. Headings skot * prasata * drůbež * chov hospodářských zvířat * životní pohoda zvířat * teplota vzduchu
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    UDC 636.2 , 636.4 , 636.5 , 636.08 , 636.08:179.3 , 551.524 , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Ochrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.