Počet záznamů: 1  

Biosynthesis of food components

  1. SYS0097629
    LBL
      
    02004nam-a2200517-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20221003093748.2
    007
      
    ta
    008
      
    080819s2008----xr-a---f------001-0-eng--
    015
      
    $a cnb001816158
    020
      
    $a 978-80-86659-12-1 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)271610682
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d ABA001
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 577.12 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664:577.1 $2 MRF
    080
      
    $a 577.1 $2 MRF
    080
      
    $a 547.56 $2 MRF
    080
      
    $a 547.97 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Velíšek, Jan, $d 1946- $7 ola2003188568 $4 aut
    245
    10
    $a Biosynthesis of food components / $c Jan Velíšek, Karel Cejpek
    250
      
    $a 1st ed.
    260
      
    $a Tábor : $b OSSIS, $c 2008
    300
      
    $a xii, 497 s. : $b il. ; $c 24 cm
    500
      
    $a Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie a rejstřík
    650
    07
    $a biosyntéza (biochemie) $7 ph118924 $2 czenas
    650
    07
    $a potravinářská biochemie $7 ph307619 $2 czenas
    650
    07
    $a biologicky aktivní látky $7 ph137380 $2 czenas
    650
    07
    $a fenolické látky $7 ph150572 $2 czenas
    650
    07
    $a přírodní barviva $7 ph124931 $2 czenas
    655
    -7
    $a monografie $7 fd132842 $2 czenas
    700
    1-
    $a Cejpek, Karel, $d 1967- $7 uzp2006368887 $4 aut
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin $7 ko20010091855
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:061727c0-b05f-11e4-a7a2-005056827e51 $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.