Počet záznamů: 1
Biosynthesis of food components
SYS 0097629 LBL 02004nam-a2200517-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20221003093748.2 007 ta 008 080819s2008----xr-a---f------001-0-eng-- 015 $a cnb001816158 020 $a 978-80-86659-12-1 $q (brož.) 035 $a (OCoLC)271610682 040 $a OLA001 $b cze $d ABA001 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19 080 $a 577.12 $2 MRF 080 $a 663/664:577.1 $2 MRF 080 $a 577.1 $2 MRF 080 $a 547.56 $2 MRF 080 $a 547.97 $2 MRF 080 $a (048.8) $2 MRF 100 1-
$a Velíšek, Jan, $d 1946- $7 ola2003188568 $4 aut 245 10
$a Biosynthesis of food components / $c Jan Velíšek, Karel Cejpek 250 $a 1st ed. 260 $a Tábor : $b OSSIS, $c 2008 300 $a xii, 497 s. : $b il. ; $c 24 cm 500 $a Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ 504 $a Obsahuje bibliografie a rejstřík 650 07
$a biosyntéza (biochemie) $7 ph118924 $2 czenas 650 07
$a potravinářská biochemie $7 ph307619 $2 czenas 650 07
$a biologicky aktivní látky $7 ph137380 $2 czenas 650 07
$a fenolické látky $7 ph150572 $2 czenas 650 07
$a přírodní barviva $7 ph124931 $2 czenas 655 -7
$a monografie $7 fd132842 $2 czenas 700 1-
$a Cejpek, Karel, $d 1967- $7 uzp2006368887 $4 aut 710 2-
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin $7 ko20010091855 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:061727c0-b05f-11e4-a7a2-005056827e51 $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1