Počet záznamů: 1  

Metody snižující efektivitu nelineárních akustických interakcí

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bednařík, Michal, 1966- - Autor
    V Praze : České vysoké učení technické, 2007 - 26 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-01-03946-5 (brož.)
    Habilitační přednášky ;
     nelineární fyzika  akustika  rezonance  nelineární kmitání  zvukové vlny
     habilitační přednášky
    SignaturaC 328.959
    Umístění 534/536 - Akustika. Optika. Termodynamika
    Metody snižující efektivitu nelineárních akustických interakcí
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 328.959   

    Údaje o názvuMetody snižující efektivitu nelineárních akustických interakcí = Suppression methods of nonlinear acoustic interactions effectivity / Michal Bednařík
    Souběž.n.Suppression methods of nonlinear acoustic interactions effectivity
    Záhlaví-jméno Bednařík, Michal, 1966- (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : České vysoké učení technické, 2007
    Fyz.popis26 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-01-03946-5 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001781138
    Edice/vedl.záhl. České vysoké učení technické v Praze. Habilitační přednášky 35/2007
    PoznámkyNad názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta elektrotechnická
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost České vysoké učení technické v Praze. Elektrotechnická fakulta (Jiná role)
    Předmět.hesla nelineární fyzika * akustika * rezonance * nelineární kmitání * zvukové vlny
    Forma, žánr habilitační přednášky
    Konspekt534 - Mechanické kmity. Akustika
    MDT 530.182 , 534 , 534.242 , 534.222 , (043.5:042.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru534/536 - Akustika. Optika. Termodynamika
    Druh dok.KNIHY
    Metody snižující efektivitu nelineárních akustických interakcí
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.