Počet záznamů: 1
Froydová, Maria - Autor
Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2007 - 124 s. : il. ; 20 x 22 cm
ISBN 978-80-85005-88-2
Edice ČT Kluci v akci
Saturková, Jitka - Editor
španělská jídla
Andalusie (Španělsko)
kuchařské recepty cestopisySignatura C 328.634 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Jak chutná Andalusie : "fenomenalmente" / Maria Froydová ; [editorka Jitka Saturková] Záhlaví-jméno Froydová, Maria (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Česká televize, 2007 Fyz.popis 124 s. : il. ; 20 x 22 cm ISBN 978-80-85005-88-2 Číslo nár. bibl. cnb001756821 Edice Edice České televize Kluci v akci Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Saturková, Jitka (Editor)
Předmět.hesla španělská jídla * Andalusie (Španělsko) Forma, žánr kuchařské recepty * cestopisy Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(460) , (460) , (0:82-992) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Prosluněná Andalusie, moře, prastará kultura v kombinaci s temperamentem tanečnic flamenca a toreadorů, ale také posezení v rázovitých hospůdkách s přívětivými hostiteli nad výborným jídlem a sklenkou sherry. Kluci v akci se vydali na cesty za andaluským kulinářským uměním, které v sobě ukrývá tajemství dlouhověkosti místních obyvatel. Výpravný gastronomický cestopis nás zavede do sevillských tapas barů, na pastviny iberských prasátek i do továrny na proslulou iberskou šunku, navštívíme vinné sklepy v Jerezu de la Frontera, kde má svůj původ neméně slavné sherry, i olivové plantáže. Na závěr se necháme okouzlit nádherou Córdoby, Granady i andaluského pobřeží, abychom doputovali až na Gibraltar. Andaluské recepty jsou pro vykreslení dokonalého koloritu opatřeny překladem do španělštiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1