Počet záznamů: 1  

How ready are ready-to-serve foods?

  1. kniha

    kniha


    Basel ; New York : S. Karger, 1978 - 336 s. : il. ; 23 cm
    ISBN 3-8055-2884-1
      Paulus, K. - Editor
     hotová jídla  potravinářská technologie
     sborníky konferencí
    SignaturaC 214.719
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 214.719   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHow ready are ready-to-serve foods? : proceedings of an International Symposium on Ready-to-Serve Foods / editor, K. Paulus
    Vyd.údajeBasel ; New York : S. Karger, 1978
    Fyz.popis336 s. : il. ; 23 cm
    ISBN3-8055-2884-1
    Dal.odpovědnost Paulus, K. (Editor)
    Předmět.hesla hotová jídla * potravinářská technologie
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664 , 641.557 , (062.534)
    Země vyd.Švýcarsko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.