Počet záznamů: 1
Výroba másla
SYS m0326435 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20210917232545.4 007 ta 008 030709s1974----xr------------------cze-- 015 $a cnb000457129 035 $a (OCoLC)42098349 040 $a CBA001 $b cze 100 1-
$a Kratochvíl, Lubomír, $d 1927-1997 $7 jk01062992 $4 aut 245 10
$a Výroba másla 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1974 300 $a 268 s. : $b il. 490 1-
$a Redakce potravinářské literatury 520 3-
$a Publikace shrnuje moderní teoretické a praktické poznatky o kontinuální výrobě másla u nás i v zahraničí. Uvádí požadavky na složení mléka a mléčného tuku z hlediska výroby másla a popisuje výrobu a ošetřování smetany.Rozebírá také příčiny vad másla, jejich odstraňování a kontrolní analytické metody, jichž se používá při výrobě a hodnocení jakosti smetany a másla. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42098349&nbn=cnb000457129 $2 Národní knihovna ČR 700 1-
$a Vedlich, Miloslav, $d 1913- $7 jk01141881 $4 oth 830 -0
$a Redakce potravinářské literatury 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1