Počet záznamů: 1  

Výroba másla

  1. SYSm0326435
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210917232545.4
    007
      
    ta
    008
      
    030709s1974----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000457129
    035
      
    $a (OCoLC)42098349
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    100
    1-
    $a Kratochvíl, Lubomír, $d 1927-1997 $7 jk01062992 $4 aut
    245
    10
    $a Výroba másla
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1974
    300
      
    $a 268 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Redakce potravinářské literatury
    520
    3-
    $a Publikace shrnuje moderní teoretické a praktické poznatky o kontinuální výrobě másla u nás i v zahraničí. Uvádí požadavky na složení mléka a mléčného tuku z hlediska výroby másla a popisuje výrobu a ošetřování smetany.Rozebírá také příčiny vad másla, jejich odstraňování a kontrolní analytické metody, jichž se používá při výrobě a hodnocení jakosti smetany a másla. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42098349&nbn=cnb000457129 $2 Národní knihovna ČR
    700
    1-
    $a Vedlich, Miloslav, $d 1913- $7 jk01141881 $4 oth
    830
    -0
    $a Redakce potravinářské literatury
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.