Počet záznamů: 1
Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
Dragounová, Hedvika, 1955- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 - 57 s. ; 23 cm
ISBN 80-86642-24-0, ISBN 80-213-1029-4
Živočišná výroba
mléko mléčné výrobky kvalita potravin kvalitativní analýza analýza potravin
učebnice vysokých škol laboratorní cvičeníÚdaje o názvu Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová Záhlaví-jméno Dragounová, Hedvika, 1955- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 Fyz.popis 57 s. ; 23 cm ISBN 80-86642-24-0 80-213-1029-4 Číslo nár. bibl. cnb001244729 Edice Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita) Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 300 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU Předmět.hesla mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.1 , 637.1/.3 , 663/664-021.465 , 543.061 , 543.6:663/664 , 614.31 , (075.8) , (076.5) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Vysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1