Počet záznamů: 1  

Evropská vína v podmínkách české gastronomie


  1.  Doležal, Petr, 1961 duben 27.- - Autor
    Nový Bydžov : Petr + Iva, c2000 - 144 s. : il., mapy ; 21 cm
    ISBN 80-902748-0-3
     vinařství  gastronomie  vinařské oblasti  víno
     informační publikace
    Evropská vína v podmínkách české gastronomie
    Údaje o názvuEvropská vína v podmínkách české gastronomie. Část IV., Vína Itálie / Petr Doležal
    Část názvuVína Itálie
    Záhlaví-jméno Doležal, Petr, 1961 duben 27.- (Autor)
    Vyd.údajeNový Bydžov : Petr + Iva, c2000
    Fyz.popis144 s. : il., mapy ; 21 cm
    ISBN80-902748-0-3
    Číslo nár. bibl.cnb000887225
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla vinařství * gastronomie - Česko * vinařské oblasti - Itálie * víno - Itálie
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.2 , 641/642 , 634.8.04 , 663.21/.22 , (437.3) , (450) , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Evropská vína v podmínkách české gastronomie
    Další pokračování vinařského seriálu nás tentokráte zavádí do Itálie. Seznámí nás tedy nejen s jakostním rozdělením italských vín, ale i s hlavními vinařskými oblastmi, etiketami, barvami, statistikami o italském víně a v neposlední řadě i se správnou výslovností jejich názvů. Příručka je příjemným zdrojem základních informací a potěší oko každého čtenáře dychtícího po této oblasti gastronomie. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.