Počet záznamů: 1  

Kupujeme maso

  1. SYS0964362
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222105149.4
    008
      
    980629s1962----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000614401
    035
      
    $a (OCoLC)85469959
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c LIA001 $d ABA001 $d ABA009
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 637.51/.52+664.91:641.3/.4(022) $2 MRF
    100
    1-
    $a Böhm, Rudolf, $d 1925-2008 $7 jk01012527 $4 aut
    245
    10
    $a Kupujeme maso / $c Rudolf Böhm, Jaroslav Holman
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Práce, $c 1962 $f (Mír 1)
    300
      
    $a 162, [2] s. ; $c
    490
    1-
    $a Knižnice domácího hospodaření ; $v sv. 19
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a Věcný rejstřík
    500
      
    $a S fot. a il. v textu
    500
      
    $a 8500 výt.
    520
    3-
    $a Pracovníci veterinární fakulty VŠZ v Brně uvádějí v knize, určené kuchařům, kuchařkám a zaměstnancům závodních jídelen, základní fakta o složení všech druhů masa, jejich ošetření i různé úpravě a porcování pro prodej.Seznamují se zásadami výroby běžných uzenářských výrobků, specialit a masných konzerv i s požadavky na jejich kvalitu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85469959&nbn=cnb000614401 $2 Národní knihovna ČR
    650
    04
    $a maso
    650
    04
    $a masné výrobky
    650
    04
    $a nákup
    650
    04
    $a jakost
    650
    04
    $a uzeniny
    700
    1-
    $a Holman, Jaroslav, $d 1932- $7 jk01041762 $4 aut
    830
    -0
    $a Knižnice domácího hospodaření ; $v 19
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:9e376a80-6d07-11e7-aab4-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.