Počet záznamů: 1
SYS 0733550 LBL 03247nam-a2200745-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240529222758.2 007 ta 008 170823t20172017xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002928567 020 $a 978-80-7529-313-8 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1005724094 040 $a OLA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55:637.4 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a O'Reilly, Lucy $7 ola2017962572 $4 aut 245 10
$a Vejce de luxe : $b více než 70 receptů na vynikající pokrmy s vejci / $c recepty Lucy O'Reillyová ; fotografie Louise Haggerová 264 -1
$a Praha : $b Slovart, $c [2017] 264 -4
$c ©2017 300 $a 171 stran : $b barevné ilustrace ; $c 22 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Překlad z angličtiny Dagmar Eisenmannová 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Kuchařka nabízí více než 70 receptů na celý den a z celého světa, u kterých je podstatnou surovinou vejce.Vejce se dnes považuje za superpotravinu - chutnou, výživnou, dostupnou a s bonusem balení v přírodním obalu. Jeho neutrální chuť poslouží jako ideální pozadí pro celou paletu přísad, jak slaných, tak i sladkých. Připravte si třeba čínská čajová vejce, mexickou quesadillu, francouzský lyonský salát, řeckou polévku avgolemono, skotská smažená vejce, známé kedgeree i méně známou šukšaku nebo slavný dezert eton mess a citronový lemon curd... $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075293138 $2 Městská knihovna v Praze 650 07
$a vaječná jídla $7 ph126985 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Hagger, Louise $7 ola2017962579 $4 pht 700 1-
$a Eisenmannová, Dagmar, $d 1954- $7 jn19981000956 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1