Počet záznamů: 1  

Sýry a příprava sýrových jídel


  1.  Kněz, Václav - Autor
    3. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 - 129, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Sedláčková, Hana, - Autor
     sýry  výroba sýrů  sýrová jídla
     příručky
    SignaturaC 34.580
    Umístění
    Sýry a příprava sýrových jídel
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 34.580   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSýry a příprava sýrových jídel : určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová
    Záhlaví-jméno Kněz, Václav (Autor)
    Údaje o vydání3. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 (Mír 01)
    Fyz.popis129, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000685055
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyPřehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. 13200 výt.
    Dal.odpovědnost Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    Předmět.hesla sýry * výroba sýrů * sýrová jídla
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 641.55:637.3 , 637.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sýry a příprava sýrových jídel
    Uvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.