Počet záznamů: 1  

Úchylky a tolerance ve strojírenství

  1. SYS0706085
    LBL
      
    01330nam-a22003251--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108135627.2
    007
      
    ta
    008
      
    980713s1959----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000684126
    035
      
    $a (OCoLC)85461457
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 621 $x Strojírenství $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 621.713.2 $2 MRF
    080
      
    $a 621.71 $2 MRF
    080
      
    $a 621.8 $2 MRF
    100
    1-
    $a Charuza, Jan $4 aut
    245
    10
    $a Úchylky a tolerance ve strojírenství / $c Jan Charuza, Svatopluk Verner
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Státní nakladatelství technické literatury, $c 1959 $e (Brno : $f Tisk 11)
    300
      
    $a 361 s., [6] s. il. ; $c
    490
    1-
    $a Řada strojírenské literatury
    500
      
    $a 2000 výt.
    500
      
    $a Seznam čs. st. norem
    500
      
    $a Pozn.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
      
    $a Technická příručka seznamuje s lícovacími soustavami ISA a OST, se zásadami určování úchylek a tolerancí strojních součástí, s důsledky úchylek pro funkci, montáž a životnost strojů. Pozornost je věnována též otázce drsnosti povrchu a výrobní přesnosti odlitků, výkovků apod.
    521
    8-
    $a Určeno pro konstruktéry a technology ve strojírenství
    650
    07
    $a strojní části $7 ph126142 $2 czenas
    650
    07
    $a tolerance rozměrů $7 ph126677 $2 czenas
    650
    07
    $a lícování $7 ph694879 $2 czenas
    700
    1-
    $a Verner, Svatopluk $4 aut
    830
    -0
    $a Řada strojírenské literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:c990d0f0-f37f-11ec-acf7-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.