Počet záznamů: 1
Gerlach, Hans - Autor
České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace, 1 portrét ; 20 cm
ISBN 978-80-7236-981-2
Jak na to
Schardt, Wolfgang - Fotograf Habartová, Hana - Překladatel
sushi japonská jídla
kuchařské receptySignatura C 369.401 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Unifikovaný název Sushi. Česky Údaje o názvu Sushi : kultovní japonské jednohubky / autor: Hans Gerlach ; fotografie: Wolfgang Schardt Část názvu Kultovní japonské jednohubky Záhlaví-jméno Gerlach, Hans (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2016 Fyz.popis 64 stran : barevné ilustrace, 1 portrét ; 20 cm ISBN 978-80-7236-981-2 Číslo nár. bibl. cnb002844407 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Přeloženo z němčiny. Překlad Hana Habartová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Schardt, Wolfgang (Fotograf)
Habartová, Hana (Překladatel)
Předmět.hesla sushi * japonská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , 641.568(520) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Druh dok. KNIHY Sushi je chutný pokrm původem z Japonska. Není tedy divu, že tyto elegantní rolky jsou nejen lehké a chutné, ale také krásně vypadají. Proměňte svoji kuchyni v sushi bar – s domácími nigiri a maki, které budou zaručeně chutnat i vašim hostům. Říkáte si: Vaření z čerstvých surovin, navíc z ryb? Žádný strach, v případě sushi je to snadné i pro začátečníky. Kromě toho, že je sushi momentálně v módě, je tu ještě jeden důvod, proč se do něj pustit: přinese do vaší kuchyně nový vánek – lehký, ale dlouhodobý požitek. Úspěch je zaručen – každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený a všechny důležité postupy najdete v knize krok za krokem na fotografiích. Navíc zde získáte nejlepší informace ke všem nejdůležitějším přísadám. Uvidíte, kolik zábavy a radosti si lze užít při rolování sushi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1