Počet záznamů: 1  

PUBLII OVIDII NASONIS ELEGIAE TRISTIUM LIBRI V

  1. PUBLII OVIDII NASONIS ELEGIAE TRISTIUM LIBRI V

    kniha


     Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. - Autor
    8 nečíslovaných stran, 304 stran, 37 nečíslovaných stran, 1 strana vacat ; 8°
      Riedl, Maria Magdalena, - Tiskař   La Haye, Johann Andreas de, - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSC 2016
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 2016   

    Údaje o názvuPUBLII OVIDII NASONIS ELEGIAE TRISTIUM LIBRI V. : Ad usum Scolarum Soc. JESU / CUM P. JACOBI PONTANI S. J. Commentario in Compendium redacto
    Záhlaví-jméno Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. (Autor)
    NakladatelIngolstadij : Sumptibus Joan. Andreae de la Haye Bibliopolae Academici, 1728
    VýrobceTypis Mariae Magdalenae Riedlin Viduae
    Fyz.popis8 nečíslovaných stran, 304 stran, 37 nečíslovaných stran, 1 strana vacat ; 8°
    Provenience K.k. deutsche Lehrerbildungsanstalt (Praha, Česko)
    PoznámkyTištěno antikvou, ornamentální pás z ozdůbek, konturované iniciály na ornamentálním poli, koncové viněty, signatury a kustody, živá záhlaví. "PERMISSU SUPERIORUM"
    Historie vlastnictvíTmavě fialové razítko s legendou: "K.K.DEUTSCHE LEHRERBILDUNGSANSTALT IN PRAG*" (líc přední předsádky)
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: "L V. 30." (líc přední předsádky); "SC 1835" (přední přídeští)
    Pozn.o vazběVazba polokožená na lepenkových deskách potažených škrobovým papírem, šití na čtyři pravé vazy, v patě hřbetu žažloutlý štítek: "400"; v levém dolním rohu přední desky "Lehrer Bibliothek V 30". Poškození: hřbet odřený a popraskaný
    Dal.odpovědnost Riedl, Maria Magdalena, činná 1723-1747 (Tiskař)
    La Haye, Johann Andreas de, -1735 (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.